• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Salou
Home » Jongerenreis Costa Doroda » Jongerenreis Salou

Jongerenreis Salou

Een jongerenreis naar het Spaanse Salou bezorgt je een geweldige partyvakantie. Het nachtleven in Salou is niet in een woord te omschrijven. Salou heeft een zandstrand en een boulevard van maar liefst 13 kilometer lang. Op het strand kun je bruin worden en bij komen van het nachtleven. Op de boulevard kun je uit eten, shoppen, uitgaan en een drankje drinken op een van de terrassen.

€ 199,-
Jongerenreis Salou

6 leuke promoties voor een vakantie naar Salou

Hotel Marinada Salou Sunweb Zon (nl)
Hotel Marinada
€254.00
Med Playa Piramide Salou Salou Prijsvrij
Piramide Salou
€951.00
MedPlaya Hotel Calypso Salou Sunweb Zon (nl)
MedPlaya Hotel Calypso
€390.00
Olympus Palace Salou Prijsvrij
Olympus Palace
€858.00
Hotel Cala Font Salou Sunweb Zon (nl)
Hotel Cala Font
€234.25
Ohtels Vila Romana Salou Prijsvrij
Ohtels Vila Romana
€537.00

Wat kan ik allemaal doen in Salou?

Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de wereldstad Barcelona. Deze stad vol met cultuur, restaurants, winkels en bars ligt dicht bij Salou. Je kunt samen met je vrienden een dag naar een waterpark met spectaculaire glijbanen, zwembaden en ligweiden. Ook kun je in Salou een cruise maken of meevaren op een Catamaran. PortAventura, een attractiepark, mag niet overgeslagen worden tijdens je bezoek aan Salou.

Uitgaan in Salou

Een van de leukste feestbestemmingen voor jongeren is Salou. Je kunt in deze Spaanse badplaats helemaal uit je dak gaan. Vele cafés hebben een Nederlandse sfeer en draaien bekende Nederlandse hits. Naast cafés zijn er in Salou ook clubs en discotheken. Een biertje kost ongeveer 2 euro in Salou.

Uitgaansgelegenheden in Salou
1. Pacha: De mega discotheek in het centrum mag niet worden overgeslagen in je jongerenreis naar Salou. Deze discotheek staat bekend om zijn geweldige feesten met onder andere Partysquad.

2. Ski Hut: In deze kroeg kun je helemaal los gaan op de skihut muziek. Ook worden er vaak wedstrijden en themafeesten georganiseerd.

3. Busstop: Voor Dance en House liefhebbers is deze club echt een aanrader.

4. KISS: In deze kroeg worden vooral top 40 hits gedraaid. Regelmatig worden er gave feesten georganiseerd, waar je tot in de late uurtjes van kan genieten.

5. Delerium: In deze club kun je genieten van House, Hardstyle en Dance muziek.

6. Tropical: Deze discotheek heeft 4 verdiepingen, met op elke verdieping House muziek.
7. Snoepy’s: Deze grote club heeft vier zalen en is een van de bekendste clubs aan de Costa Dorade. In de zomermaanden worden in deze club onvergetelijke feesten georganiseerd.

8. Pachito: In deze club kun je genieten in Spaanse sferen. Deze club is niet alleen bekend onder toeristen, maar ook onder de Spaanse bevolking.

JongerenreizenOnline.be - © 2024