• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Actieve jongerenreizen
Home » Actieve jongerenreizen

Actieve jongerenreizen

Zin in een actieve vakantie met leeftijdgenoten? Ga wandelen in Spanje, zeilen in Engeland, skien in Frankrijk of een berg beklimmen in Nepal. Deze reizen zijn bedoeld voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Alle activiteiten zijn in groepsverband, dus gezellig met elkaar op avontuur. In elke maand van het jaar is het mogelijk om een actieve jongerenreis te maken. Je kunt kiezen uit een lang weekend op avontuur tot zo’n twaalf dagen actief op pad met leeftijdgenoten en van overnachtingen in een tentje tot slapen in een berghut.

Actieve jongerenreizen

3 leuke actieve jongerenreizen

Ideaal voor sportievelingen
22-35ers reis Mexico
€2749.00
22-35ers reis Zuidelijk Afrika
€3799.00
22-35ers reis Thailand
€2799.00

Een sportieve jongerenreis

Tijdens een wandeltocht ontdek je de prachtige natuur, kunnen wilde dieren ontdekt worden en kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent. Wat dacht je van een wandeltocht door de woestijn of een wandeltocht door verschillende gebieden in een land? In de wintermaanden kun je op sneeuwschoenen een berg beklimmen. Ski- en snowboardvakanties zijn ook in het actieve jongerenreizen programma opgenomen. En ’s avonds kan tijdens de apres-ski gezellig nagepraat worden over de dag. Is water meer jouw ding? Maak een actieve zeilvakantie op een groot jacht en ontdek de vele meren en oceanen. Na een actieve dag is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen.

Avontuurlijk en actief

  • Kajakken
  • Mountainbiken
  • Bergsporten
  • Raften
  • Duiken

Jungletochten

De echte waaghalzen kunnen op jungletocht. Door tropische regenwouden en langs vulkanen vervolg je de reis door de jungle. Sta oog in oog met exotische dieren, zoals slangen, krokodillen, spinnen en apen, en ontdek de prachtige planten- en bloemensoorten. De jungletochten worden georganiseerd in verschillende landen in Azië.
Zoek de hoogte op

Voor wie het hogerop wil zoeken, is bergbeklimmen een aanrader. Er worden reizen georganiseerd naar de hoogste bergen van de wereld. Geniet van de prachtige omgeving, loop langs afgronden en geniet van het wijde uitzicht eenmaal op de top. Een ware uitdaging, die vooral zijn bedoeld voor sportieve jongeren.

Fly Drive

Liever jouw vakantie helemaal zelf regelen? Dan is een fly drive vakantie wellicht een optie! Deze manier van reizen bestaat uit vliegtickets, verblijven en huurauto. Zo heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf de mooiste berggebieden, steden en rivieren te bezoeken. Excursies en outdoor activiteiten kunnen zowel ter plaatse als bij de touroperator worden bijgeboekt.

JongerenreizenOnline.be - © 2024