• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Skivakantie Mayrhofen
Home » Skivakantie Mayrhofen

Skivakantie Mayrhofen

Mayrhofen is een typisch Oosterijks dorp en trekt in de wintermaanden veel jongeren uit Belgie en Nederland. Het dorp heeft een groot ski gebied, waar je kan skiën en snowboarden. Ook heeft het dorp een ruim aanbod aan gezellige bars en discotheken waar je kunt Après-skien. Dit zorgt ervoor dat Mayrhofen een fantastische wintersport bestemming voor jongeren is.

€ 198,-
Skivakantie Mayrhofen

6 uitgelichte skivakanties naar Mayrhofen

Pension Sanna Mayrhofen Sunweb Ski (nl)
Pension Sanna
€635.00
Pension Gästenhaus Lärchenheim Mayrhofen Sunweb Ski (nl)
Pension Gästenhaus Lärchenheim
€728.19 €783.00
Hotel Berghof Mayrhofen Sunweb Ski (nl)
Hotel Berghof
€1157.00
Landhaus Sabrina Mayrhofen Sunweb Ski (nl)
Landhaus Sabrina
€869.00
Hotel Brücke Mayrhofen Sunweb Ski (nl)
Hotel Brücke
€908.04 €966.00
Landhaus Carla Mayrhofen Sunweb Ski (nl)
Landhaus Carla
€782.00 €850.00

De pistes in Mayrhofen

Er zijn in Mayrhofen een groot aantal pistes waar je heerlijk een afdaling van kunt maken. Zo kun je skiën in het ski gebied Zillertal, je kan hier alleen komen met een skibus, of je gaat mee met het treintje die door het hele gebied rijdt. In de Zillertal Arena kun je met 349 kilometer piste heerlijk afdalen.

Ook zijn de ski gebieden zeer overzichtelijk, zo zijn er rode en blauwe afdalingen. Ben je een ervaren wintersporter en kan je goed skiën? Dan kun je in het gebied Zillertal door het bos een skiroute volgen naar Schwendau. Als je echt een uitdaging wilt aangaan kun je ook naar een van de steilste pistes van Oostenrijk, genaamd Harakiri. Je kunt ook vanuit Penkenbahn met een skibus in Tux komen waar je naar de gletsjer van Hintertux kan.

Après-skiën in de wintersportplaats

De Apres-ski is erg beroemd in Mayrhofen, je hebt echt talloze Cafés en bars. Je kunt er in het skigebied wel 36 vinden, waar jij en je vrienden een gezellig drankje kunnen drinken. Ook kun je erna nog naar de discotheek gaan, er zijn er maar liefst vier, waar veel Nederlandse jongeren te vinden zijn. Ook het in het gebied gevestigde casino kan een aanrader zijn voor een leuke avond.

De verschillende skivakanties naar Mayrhofen voor jongeren

Verschillende organisaties bieden jou een wintersportvakantie die speciaal gericht zijn op de jongeren. Zo organiseren onder meer Skiworld, Bizztravel en Ski Studs de leukste reizen naar Mayrhofen. Zij bieden combinatiereizen aan waarin je zowel kunt skiën en snowboarden en uiteraard kunt Apres-Skien. Dit zorgt ervoor dat je een fantastische wintersport vakantie beleefd!

JongerenreizenOnline.be - © 2024