• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Alanya
Home » Jongerenreis Alanya

Jongerenreis Alanya

Alanya is een geweldige feestbestemming aan de Turkse kust. Alanya staat bekend om zijn onvergetelijke nachtleven. Alanya heeft twee schitterende stranden, waar je kunt zonnen en ontspannen. Ook kun je met vrienden heerlijk uit eten in een van de restaurants. Een jongerenreis naar Alanya is om nooit meer te vergeten!

Jongerenreis Alanya

3 promoties voor een vakantie naar Alanya

Hotels met vlucht
Delphin Deluxe Resort Alanya Prijsvrij
Delphin Deluxe Resort
€1030.00
Aria Resort en Spa Alanya Prijsvrij
Aria Resort en Spa
€722.00
Ozkaymak Select Resort Alanya Prijsvrij
Ozkaymak Select Resort
€2080.00

Excursies in Alanya

Turkije staat erom bekend veel te organiseren voor toeristen. Er is daarom super veel te doen qua activiteiten en excursies! Tijdens jouw jongerenreis Alanya kun je een cruise, een jeepsafari en een quadsafari maken. Samen met je vrienden kun je raften in een spannende wildwatertocht. Ook kun je duiken of snorkelen in de helderblauwe zee. Als je helemaal relaxt terug wil komen van je vakantie, moet je een bezoek brengen aan de Hamam. In deze Hamam kun je een massage krijgen of ontspannen in een stoombad en sauna. Het is ook nog mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de waterparken in de omgeving van Alanya. In Alanya zitten ook een piratengrot en een liefdesgrot.

Waar ga jij uit in Alanya?

In Alanya kun je genieten van het geweldige nachtleven. Elke avond is het weer een feest in Alanya. Je kunt een bezoek brengen aan discotheken, openluchtdiscotheken en bars. De meeste discotheken in Alanya zijn open tot 03.00, maar als je tot 06.00 wilt feesten, kun je een bezoek brengen aan de openluchtdiscotheek Auditorium. Een biertje kost gemiddeld 2 euro.

Uitgaansgelegenheden in Alanya
1. Robin Hood: Dit is de grootste discotheek van Alanya en heeft vier verdiepingen. Je kunt dansen op verschillende muziekstijlen. In de discotheek zit op elke verdieping een andere club. Op de eerste twee verdiepingen zit de Robin Hoodclub, op de derde verdieping zit de club Hawaï Beach en op het dak zit de Latino Club.

2. Murphy’s: Dit is een kleine discotheek, maar is zeer populaire bij Nederlandse jongeren. Elke donderdagavond wordt een Hollandse avond gehouden.

3. Havana Club: Deze club heeft als thema Cubaanse Sigaren. De Havana Club heeft drie verdiepingen en er worden verschillende muziekgenres gedraaid. Vanuit de club heb je een prachtig uitzicht op de zee en de haven.
4. James Dean: Deze discotheek is een van de mooiste discotheken van Alanya en bestaat uit verschillende danszalen met ieder zijn eigen muziekgenre.

5. Hollywood: Een moderne discotheek met een grote dansvloer. Regelmatig worden er thema avonden georganiseerd en zijn er spectaculaire shows.

6. Summer Garden: Deze club ligt net buiten Alanya en heeft een exclusieve uitstraling. Binnen in de club is een groot aquarium met haaien. Je kunt genieten van allerlei muziekgenres.

7. Auditorium: Dit is een openlucht discotheek net buiten Alanya

JongerenreizenOnline.be - © 2024