• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Skivakantie Laax
Home » Skivakantie Laax

Skivakantie Laax

Een skivakantie naar Laax heeft jongeren veel te bieden. Het imposante skigebied heeft een groot aantal pistes waarop je heerlijk kunt skiën en snowboarden. De afgelopen jaren is het skigebied buiten het dorp zeer ontwikkeld. Het is omgetoverd tot een hippe wijk waar een jongeren skivakantie helemaal bij past. Het skigebied in Laax is daardoor een populaire bestemming voor jongere snowboarders. Ook kan je in Laax prima Après-skiën en worden er diverse feesten georganiseerd!

€ 399,-
Skivakantie Laax

3 uitgelichte skivakanties naar Laax

De pistes in Laax

In Laax zijn er behoorlijk wat afdalingen mogelijk. Zo ligt het skigebied van Laax net onder de boomgrens, waardoor het er overzichtelijk uitziet. Het is in Laax altijd sneeuwzeker en je kunt er genieten van het heerlijke zonnetje.

Het gebied beschikt over wel 40 kilometer aan afdalingen. Je hebt de keuze uit blauwe, rode en zwarte afdalingen. Laax beschikt ook over een zeer modern skigebied, waar gezellige hutten staan maar ook comfortabele liften. Kortom heeft Laax je heel veel te bieden en kun je er een fantastische tijd beleven!

Après-skiën in de wintersportplaats

Je kunt echt fantastisch Apres-skien in Laax. Tegen het einde van de middag kun je heerlijk genieten in diverse moderne bars. De meeste Belgische en Nederlandse jongeren gaan naar de bekende bars zoals, Legna, Iglu en Crapbar. In deze bars draaien er regelmatig DJ’s.

Als het etenstijd is zijn er gezellige restaurantjes gevestigd, waar je een hapje kunt eten. De slee die dagelijks naar het dorp vertrekt is ook zeker de moeite waard en een leuk vervoersmiddel voor jongeren. In de avond bruist het nachtleven en kunnen jij en jou vrienden naar de bekende discotheek Riders palace gaan. Hier worden regelmatig bekende DJ’s gepresenteerd die fantastische muziek draaien waar je op kan dansen!

De verschillende skivakanties naar Laax voor jongeren

Als je opzoek bent naar een jongeren skivakantie naar Laax, kun je die boeken bij verschillende reisorganisaties. Onze partners zoals: Arke,Neckermann en Snowblend bieden u combinatiereizen aan waarbij je kunt skiën en snowboarden. Ook zijn er mogelijkheden om lessen te volgen in Laax om het skien of snowboarden onder de knie te krijgen! De organisaties bieden je een fantastische jongeren wintersport aan, zodat je met jou en je vrienden samen een hele tijd beleven!

JongerenreizenOnline.be - © 2024