• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Marmaris
Home » Jongerenreis Marmaris

Jongerenreis Marmaris

De Turkse Badplaats Marmaris is een geweldige bestemming voor jouw vakantie. Marmaris ligt in een prachtige baai en heeft een groot strand. In de sfeervolle haven kun je heerlijk eten in de typische Turkse restaurants. In de grote bazaar van Marmaris kun je winkelen en souvenirs kopen. Een jongerenreis Marmaris is hierdoor zeer geliefd bij Belgische jongeren!

€ 289,-
Jongerenreis Marmaris

3 leuke hotels voor een jongerenreis naar Marmaris

Hotel Cettia Beach Resort Marmaris Sunweb Zon (nl)
Hotel Cettia Beach Resort
€700.79
Orsmaris Boutique Hotel Marmaris Sunweb Zon (nl)
Orsmaris Boutique Hotel
€404.00
Pasa Beach Marmaris Prijsvrij
Pasa Beach
€541.00

Marmaris, voor iedereen is er iets te doen!

Helemaal tot rusten komen, kun je tijdens je bezoek aan een Hamam. Je kunt genieten van de stoombaden, modderbaden, sauna en de massages. Na dit bezoek weet je zeker dat je uitgerust terug komt van vakantie. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Griekse eiland Rhodos. Elke dag varen er boten vanaf de haven naar Rhodos. Het is ook mogelijk om een waterpark te gaan. In Marmaris zitten maar liefst 2 waterparken, waar je de hele dag kunt genieten van glijbanen en waterattracties.

Uitgaan in Marmaris

In Marmaris kun je genieten van een levendig nachtleven. De meeste bars en discotheken kun je in de barstreet vinden. Een aantal discotheken is zelfs in de openlucht. De vetste feesten zijn dus gewoon buiten! Een biertje kost gemiddeld 3,30 euro in Marmaris.

Uitgaansgelegenheden in Marmaris

1. B52
Een gezellige cocktailbar, waar je kunt genieten van allerlei muziekstijlen onder het genot van een bijzondere cocktail.

2. Club Rembrandt
Deze club staat bekend als een leuke Hollandse club. Elke avond kun je genieten van optreden, cocktails en leuke meezingers.

3. Greenhouse Dance Club
Dit is een van de grootste clubs van Marmaris en in deze club draaien de DJ´s voornamelijk: R&B, popmuziek, House en Techno.

4. Backstreet Garden
Deze club heeft een enorme dansvloer, waar je helemaal los kunt gaan op allerlei muziekstijlen.

5. Club Joy
Deze openluchtdiscotheek is een van de bekendste uitgaansgelegenheden van Marmaris.

6. Club Mango
In deze discotheek kun je helemaal los gaan op R&B en House muziek. Ook zijn er regelmatige bekende DJ’s, lichtshows en leuke drankaanbiedingen.

JongerenreizenOnline.be - © 2024