• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Costa Doroda
Home » Jongerenreis Costa Doroda

Jongerenreis Costa Doroda

De Costa Doroda staat ook wel bekend als de Gouden Kust van Spanje. De Costa Dorada is 216 kilometer lang en heeft prachtige gele stranden. In de Costa Doroda vind je de feestbestemming Salou. De Costa Dorada heeft een geweldig uitgaansleven, waar je kunt feesten tot in de late uurtjes. Een jongerenreis naar Costa Dorada geeft je een onvergetelijke vakantie met al je vrienden.

€ 189,-
Jongerenreis Costa Doroda

3 uitgelichte reizen naar de Costa Dorada

Best San Diego Salou Prijsvrij
Best San Diego
€556.00
Appartementen Marinada Salou Sunweb Zon (nl)
Appartementen Marinada
€337.00
Med Playa Piramide Salou Salou Prijsvrij
Piramide Salou
€1238.00

Excursies in Costa Doroda

In de Costa Dorada zijn genoeg activiteiten te beleven. Je kunt een bezoek brengen aan de wereldstad Barcelona, waar je lekker kunt eten, winkelen en prachtige bezienswaardigheden bezoeken. In Costa Dorada zit een themapark, PortAventura, met zes verschillende thema’s zoals: Mediterranea, China, Mexico en Far West. Ook heeft dit themapark een waterpark, achtbanen en een golfbaan. Verder is er vlakbij Salou een waterpark met glijbanen, wildwaterbanen en zwembaden. Samen met je vrienden kun je een cruise maken of meevaren op een Catamaran

Salou

De leukste feestbestemming voor jongeren is Salou. Salou heeft een boulevard en een zandstrand van 13 kilometer lang. Op dit strand kun je bijkomen van het geweldige nachtleven van Salou. In de cafés hangt een Nederlandse sfeer en draaien ze lekkere Nederlandse meezingers. In Salou zijn niet alleen cafés, maar ook discotheken en clubs. De bekendste club van de Costa Dorada zit in Salou, namelijk Pacha. Op de boulevard van Salou kun je winkelen, eten en een cocktail drinken op een terras.

JongerenreizenOnline.be - © 2024