El Arenal

Jongerenreis El Arenal

In het Spaanse El Arenal kun je geweldig genieten van het uitgaansleven. In de zomermaanden verandert El Arena in een paradijs voor jongeren. In El Arenal kun je bruin worden en uitrusten van het uitgaan op het strand. Winkelen kan in El Arenal ook prima, de badplaats zit vol winkelstraten, markten en winkelcentra. Ook zitten er veel Nederlandse horeca, je kunt dus gewoon een kroket kopen! De badplaats El Arenal is sfeervol en in El Arenal is altijd wel wat te beleven. Een jongerenreis naar El Arenal is een ervaring, die je niet gauw vergeet.

Vergelijk direct alle aanbieders naar El Arenal

x

Vergelijk direct alle Jongerenreizen

Vergelijk direct alle jongerenreizen aanbieders voor de goedkoopste jongerenvakanties.

Excursies in El Arenal

In de buurt van El Arenal zit een groot waterpark met spectaculaire glijbanen, ligweiden en meerdere zwembaden. Duiken is ook mogelijk in El Arenal. Tot ongeveer 18 meter diep is de zee te ontdekken. Het is ook mogelijk om een cruise of een jeepsafari te gaan maken. Een dag bij komen kun je op een glasbodemboot of een Catamaran.

Uitgaansleven en discotheken van El Arenal

El Arenal staat bekend om zijn geweldige uitgaansleven. Naast grote discotheken zijn, vind je in El Arenal veel leuke bars en restaurants. Bekende DJ’s komen regelmatig draaien in de discotheken. De Heinekenbar, Café Hoek van Holland, café De Bier Express en café De Zaak zijn bekende Nederlandse bars in El Arena. Ook worden er veel feesten georganiseerd, die tot in de late uurtjes duren. Een biertje kost gemiddeld 2,50 euro.

Uitgaansgelegenheden in El Arenal

1. BCM
Een van de grootste discotheken van Europa. De discotheek bestaat uit verschillende zalen met in iedere zaal een andere muziekstijl.

2. Veronica
Een grote discotheek in het centrum van El Arenal, waar allerlei muziekstijlen worden gedraaid.

3. Shooters
Een feestcafé met de meest gevarieerde muziek. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen met drankjes en shotjes.

4. 538 discotheek
538 is een discotheek waar veel Nederlanders komen. Er worden verschillende muziekstijlen gedraaid en regelmatig worden hier vette feesten georganiseerd.

5. Club NL
Een Nederlandse club, waar je helemaal uit je dak kunt gaan.


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.