• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Mallorca
Home » Jongerenreis Mallorca

Jongerenreis Mallorca

Op Mallorca heb je een onvergetelijke vakantie. Je kunt zonnen en bruin worden op het strand. Genieten van het bruisende uitgaansleven, leuke excursies maken en heerlijk eten in de restaurants. Mallorca staat niet alleen bekend om het geweldige uitgaansleven, maar staat ook bekend om haar prachtige natuur en traditionele vissersdorpjes. El Arenal, de uitgaansstad in Mallorca, verandert in de zomermaanden in een paradijs voor jongeren. Op Mallorca zijn de appartementen en hotels goed onderhouden en zijn vaak op loopafstand van het centrum. Mallora is een uitstekende bestemming voor een jongerenreis.

Jongerenreis Mallorca

6 uitgelichte jongerenreizen naar Mallorca

Ontdek de promoties!
Hotel Azuline Bahamas El Arenal GOGO.nl
Hotel Azuline Bahamas
€779.00
Hotel Iris El Arenal GOGO.nl
Hotel Iris
€594.00
Hotel HSM Reina Del Mar El Arenal GOGO.nl
Hotel HSM Reina Del Mar
€721.00
Hotel Whala!Fun El Arenal GOGO.nl
Hotel Whala!Fun
€706.00
tent Bahia de Palma El Arenal GOGO.nl
tent Bahia de Palma
€534.00
Hotel HSM Son Veri I El Arenal GOGO.nl
Hotel HSM Son Veri I
€680.00

Wat is er te doen op het Spaanse eiland Mallorca?

Je kunt samen met je vrienden het eiland ontdekken door middel van een jeepsafari. Op Mallorca zit een groot waterpark met een aantal zwembaden, glijbanen en ligweiden. Ook is het mogelijk om een boottocht te maken op een glasbodemboot, een cruise te maken of mee te varen met een Catamaran.

El Arenal

El Arenal heeft een bruisend nachtleven. In deze badplaats zitten veel discotheken en bars. Regelmatig komen bekende DJ’s draaien in de discotheken. Ook zijn er veel bekende Nederlandse bars, zoals de Heinekenbar en café Hoek van Holland en zit er veel Nederlandse horeca. Regelmatig worden er vette feesten georganiseerd in de kroegen of discotheken. Naast uitgaan, kun je er winkelen in de winkelstraten, op de markten en in de winkelcentra. Uitrusten en relaxen op het strand is ook mogelijk in El Arenal.

JongerenreizenOnline.be - © 2024