• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Home » Sunweb vakanties

Sunweb vakanties

Sunweb biedt sinds 2000 voordelige vakanties aan naar bestemmingen en buiten Europa. Met Sunweb ben je zo op weg naar een zonnige vakantiereis naar Spanje, Turkije, Griekenland en Portugal. Meer dan 1.000 soorten reizen zijn te boeken naar de wintersport. Heerlijk skien en snowboarden en natuurlijk feesten tijdens de apres ski in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Een perfecte aanbieder dus voor een leuke jongerenreis!

Heerlijke en volledig verzorgde weekendjes naar bijvoorbeeld Parijs, Barcelona en Londen. Sunweb vliegt voornamelijk met de vliegtuigmaatschappij Transavia. Uiteraard is het ook mogelijk om via Sunweb een vakantie te boeken met de trein of per eigen vervoer. Compleet afhankelijk van jouw wensen!

De vakanties van Sunweb kunnen alle inclusive, maar natuurlijk ook met alleen logies geboekt worden. Uiteraard is de duur van de vakantie variabel, van 3 tot 15 dagen. Naast particuliere reizen biedt Sunweb ook groepsreizen voor zowel ouderen als jongeren. De vakanties van Sunweb zijn alleen te boeken op zon.sunweb.nl. Sunweb is aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds en de ANVR.

JongerenreizenOnline.be - © 2024