• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Rimini
Home » Jongerenreis Rimini

Jongerenreis Rimini

Een perfecte bestemming voor je jongerenreis is het Italiaanse Rimini. In Rimini kun je helemaal uit je dak gaan in de meest geweldige clubs. Ook kun je bijkomen op de prachtige stranden van deze badplaats en kun je lekker Italiaans eten. Naast het uitgaan, kent Rimini ook leuke excursies. Rimini bezorgt je een onvergetelijke week met al je vrienden.

Jongerenreis Rimini

Wat is er te doen in het Italiaanse Rimini?

Tijdens een jongerenreis Rimini kun je naast feesten, zonnen en uitrusten nog veel meer dingen doen! Zo kun je in San Marino, een klein belastingvrij staatje, kun je winkelen met hoge kortingen. Ook worden er cruises georganiseerd, waar je lekker op de boot kunt ontspannen en bruin worden. Een bezoek aan de stad Venetië mag ook niet worden overgeslagen. In Venetië kun je genieten van de prachtige omgeving, winkelen en heerlijk Italiaans eten en drinken.

Het uitgaansleven van Rimini

In Rimini kun je geweldig uitgaan in de verschillende discotheken en kroegen. In deze badplaats zitten zelfs de grootste discotheken van Europa. In Rimini is voor ieder wat wils tijdens het uitgaan. Een biertje kost gemiddeld 2 euro in de uitgaansgelegenheden.

Uitgaansgelegenheden in Rimini

1.  Club life

In deze Nederlandse discotheek worden verschillende muziekstijlen gedraaid. De discotheek bestaat uit twee verdiepingen en in deze discotheek kunnen meer dan duizend jongeren uit hun dak gaan.

2. Blow Up
In deze club wordt vooral R&B, hiphop en house gedraaid. Naast een grote dansvloer heeft de club ook een lounge gedeelte.

3. Altromondo
Deze club is de grootste club van Rimini. Altromondo is de thuisbasis van DJ Gigi d’Agostini. Ook worden er vaak schuimparty’s georganiseerd en zijn lasershows aanwezig.

4. Bull + Bush
Voor livemuziek en karaoke is dit de leukste plek. In deze kroeg hangt een geweldige sfeer en is er altijd wat te beleven.

5. Domino’s
Voor de echte House liefhebbers is dit de perfecte kroeg. In deze kroeg kan je helemaal los gaan en genieten van de lekkerste cocktails.

6. Cheers
Een bekende kroeg, waar ze vooral House en top 40 muziek draaien. Ook heeft deze kroeg een groot terras, waar je vol op van je cocktails kunt genieten.

7. Malindi-Bikibeach
In deze club kan je los gaan in de warme buitenlucht op het strand. Je hebt een prachtig uitzicht over zee en je kunt genieten van de lekkerste cocktails.

JongerenreizenOnline.be - © 2024