• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Rhodos
Home » Jongerenreis Rhodos

Jongerenreis Rhodos

De grootste stad op het Griekse eiland Rhodos heet Rhodos-stad. Deze Griekse stad heeft een bruisend nachtleven, waar je kunt uitgaan tot in de late uurtjes. Rhodos-stad is niet zo bekend als Chersonissos of Lloret de Mar, maar je kunt hier net zo leuk en vaak zelfs goedkoper stappen. Ook kun je eten in traditionele Griekse restaurants. In Rhodos-stad zit het bekende strand, Elli Beach. Dit is een bekende ontmoetingsplek voor jongeren uit Europa. Verder zijn in Rhodos-stad veel restaurants, winkels en terrasjes. Rhodos-stad bestaat uit twee delen, de oude stad en de nieuwe stad. Zowel het oude als nieuwe gedeelte van deze stad moet je gezien hebben. Een geweldige jongerenreis krijg je in Rhodos.

€ 279,-
Jongerenreis Rhodos

3 uitgelichte jongerenreizen naar Rhodos

Blue Sea Beach Resort Faliraki Prijsvrij
Blue Sea Beach Resort
€550.00
Lymberia Faliraki Prijsvrij
Lymberia
€504.00
Apollo Blue Faliraki Prijsvrij
Apollo Blue
€1213.00

Excursies in Rhodos

In de buurt van Rhodos-stad ligt een groot waterpark met glijbanen, wildwaterbanen en zwembaden. Elke dag kun je eilanden in de omgeving van Rhodos bezoeken, zoals Kos, Symni, Kaymnos. Ook kan je het Turkse Marmaris bezoeken. Op Rhodos kun je ook duiken of een Jeepsafari maken.

Uitgaan in Rhodos-stad

De uitgaansgelegenheden in Rhodos-stad liggen voornamelijk in het nieuwe gedeelte van de stad. De discotheken en bars zijn allemaal gevestigd aan de barstreet. De prijzen van de drankjes zijn veel goedkoper dan in andere Europese uitgaansbestemmingen. Een halve liter bier kost in Rhodos-stad maar 2 euro, terwijl in Lloret de Mar een normaal biertje 2 euro kost.

Uitgaansgelegenheden in Rhodos-stad

1. Colorado
Dit is de enige echte discotheek in Rhodos-stad. Deze discotheek bestaat uit drie verdiepingen en op elke verdieping draaien ze een andere muziekstijl.

2. Twee Gezusters
In deze bar draaien ze voornamelijk Nederlandstalige muziek en is het Hollands gezellig.

3. Pete’s Pub
Dit is een sfeervolle Ierse pub, waar je lekker kunt kletsen met je vrienden.

4. Grabanna Grus
Dit is een van de populairste clubs in Rhodos. In deze club draaien de DJ’s voornamelijk R&B draaien.

5. Down Under
In deze bar komen veel Nederlanders en ze draaien allerlei soorten dansmuziek.

6. Pacha
In deze club kun je lekker de hele avond dansen op populaire dansmuziek. De naam, Pacha, is gestolen van de beroemde Pacha Club, maar verder heeft deze club niets mee deze discotheekketen te maken.

JongerenreizenOnline.be - © 2024