• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Gümbet
Home » Jongerenreis Gümbet

Jongerenreis Gümbet

Het Turkse Gümbet is een populaire feestbestemming en ligt ongeveer 2 kilometer van Bodrum. Gümbet wordt gezien als het uitgaanscentrum van Bodrum. Deze badplaats heeft een schitterend strand, veel winkels, restaurants en een geweldig nachtleven. De meeste restaurants liggen langs het strand. De omgeving van Gümbet staat bekend om de blauwe haaien. Gümbet is dan wel een kleinere badplaats, maar een toffe bestemming voor jouw jongerenreis. Een jongerenreis naar Gümbet is een onvergetelijke ervaring.

Jongerenreis Gümbet

3 leuke tips voor een reis naar Gümbet in Turkije

Parkim Ayaz Gümbet Prijsvrij
Parkim Ayaz
€634.00
Royal Asarlik Beach Gümbet Prijsvrij
Royal Asarlik Beach
€767.00
Club Shark Gümbet Prijsvrij
Club Shark
€568.00

De excursies in het Turkse Gumbet

Je kunt een bezoek brengen aan de stad Bodrum. In deze stad kun je lekker eten, drinken en op avontuur gaan. Samen met je vrienden kun je een dag gaan duiken of een boottocht maken. Vlak bij Gümbet zit ook een waterpark, waar je de hele dag plezier hebt samen met je vrienden. Om bij te komen van het uitgaan, kun je een bezoek brengen aan de Hamam. Hier kun je de hele dag ontspannen in de sauna en de stoombaden. Na dit bezoek kun je er in de avond weer vol tegen aan.

Uitgaan in Gümbet

In Gümbet zijn veel discotheken, clubs en bars. Al deze uitgaansgelegenheden liggen vlak bij elkaar. Gümbet kent ongeveer 50 disco- en karaoke bars. Samen met je vrienden kun je een avond naar de bioscoop. Het uitgaan in Gümbet kan tot in de late uurtjes. Het is ook mogelijk om uit te gaan in Bodrum. In Bodrum kun je zelfs uitgaan op een varende discotheek.

Uitgaansgelegenheden in Gümbet
1. Atlantis: Dit is een populaire discotheek, die bekend staat om zijn bijzondere optredens.

2. Club X-bar: In deze discotheek kun je dansen op een grote dansvloer. Deze discotheek bestaat uit twee verdiepingen en heeft verschillende bars, waaronder een cocktailbar.

3. Oranje Café: Dit café is vooral populair onder de Nederlandse Jongeren. In het hoogseizoen wordt ook elke zaterdagavond een trip georganiseerd naar het Sensation Eiland, waar je helemaal los kunt gaan.

4. The Outback Bar: Voor Rock & Indie muziek moet je naar deze bar gaan. Ook worden er in deze bar regelmatig thema avonden georganiseerd en kun je samen met je vrienden sport kijken.

5. Vogue: Dit is de bekendste cocktailbar van Gümbet.

JongerenreizenOnline.be - © 2024