• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Home » GOGO Jongerenreizen

GOGO Jongerenreizen

GOGO jongerenreizen is een reisorganisatie die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in jongerenreizen. GOGO heeft een breed aanbod aan jongerenvakanties. De mooiste, zonnigste en leukste vakantiebestemmingen zijn opgenomen in het programma. Ruim 700.000 jongeren hebben hun vakantie al geboekt bij GOGO.

GOGO biedt jongerenreizen aan naar 11 landen. Er kan gekozen worden uit 26 zomerbestemmingen verspreid over Spanje, Griekenland, Turkije, Kroatië, Bulgarije, Hongarije, Italië, Malta, Portugal en Tunesië. GOGO biedt leuke dagactiviteiten, de geweldigste beachparty’s en een totally summer aan. Totally summer is een bijzondere vipe met top DJ’s op leuke zonnige locaties. De hotels en appartementen van GOGO zijn netjes verzorgd, liggen veelal in de buurt van uitgaansgelegenheden en zijn van alle gemakken voorzien.

Bij GOGO is het ook mogelijk om een eindexamenreis of een groepsreis te boeken. De groepsreizen zijn voor groepen die uit meer dan 8 personen bestaan. De reisduur van de vakantie kan bij GOGO zelf gekozen worden. Jongeren kunnen kiezen uit een 8, 9, 10, 11, 12 of een 15 daagse vakantie. Alle vakanties zijn op basis van logies. De vakanties zijn eenvoudig te boeken via de website van GOGO en de informatie op de site zijn uitgebreid.

JongerenreizenOnline.be - © 2024