• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Malgrat de Mar
Home » Jongerenreis Costa Brava » Jongerenreis Malgrat de Mar

Jongerenreis Malgrat de Mar

Een jongerenreis naar het Spaanse Malgrat de Mar is een unieke onvergetelijke ervaring. In Malgrat de Mar kun je uitgaan tot in de late uurtjes en zonnen op het strand. Ook zijn er veel restaurants en winkels. De hotels in Malgrat de Mar liggen allemaal in het centrum. Malgrat de Mar heeft een geweldig oud centrum, waar je ’s avonds vol op kan genieten.

Jongerenreis Malgrat de Mar

Excursies in Malgrat de Mar

De wereldstad Barcelona ligt in de buurt van Malgrat de Mar. Winkelen, eten, drinken en cultuur kan allemaal in deze stad. Barcelona mag echt niet overgeslagen worden tijdens je bezoek aan Malgrat de Mar. Ook kun je met al je vrienden naar het grootste waterpark van Lloret. Je kunt genieten bij het zwembad of alle glijbanen uitproberen. Een dag relaxen op een Catamaran is zeker een aanrader. Op deze boot kun je zonnen en tijdens de verschillende stops kun je zwemmen en snorkelen.

Uitgaan in Malgrat de Mar

Tijdens jouw jongerenreis Malgrat de Mar kun je geweldig uitgaan, de badplaats beschikt over geweldige discotheken en gezellige kroegen. De meeste discotheken en kroegen zitten aan de boulevard. In de discotheken en kroegen worden allerlei muziekstijlen gedraaid en een biertje kost ongeveer 2 euro.

Uitgaansgelegenheden in Malgrat de Mar


1. Discotheek QK
Hippe, moderne discotheek, die bekend staat om zijn geweldige schuimparty’s. In de discotheek is een grote dansvloer met verschillende bars en er worden allerlei muziekstijlen gedraaid.

2.Tropicana
Deze discotheek is gelegen in een kelder en is een van de drukste discotheken van Malgrat de Mar. Bekende DJ’s zorgen voor de leukste feesten.

3. TMF
Deze uitgaansgelegenheid is een kruising tussen een kroeg en een discotheek. Je kunt hier loungen, maar ook de hele avond los gaan.

4. Waikiki
In deze kroeg kun je feesten in een tropische omgeving.

5. Palm Beach
Deze club staat bekend om zijn thema-avonden en zorgt voor een geweldige unieke avond.

6. Frog
Een kleine discotheek, waar DJ’s dagelijks leuke hits draaien.

7. Asterisk
In deze kroeg wordt voornamelijk popmuziek gedraaid en hebben ze geweldige drankaanbiedingen.

JongerenreizenOnline.be - © 2024