• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Calella
Home » Jongerenreis Costa Brava » Jongerenreis Calella

Jongerenreis Calella

Het Spaanse Calella is een geweldige feestbestemming voor jongeren. Op het strand van Calella kun je bruin worden en relaxen na een avond stappen. Deze badplaats heeft een van de mooiste stranden van de Spaanse kust. Calella heeft een grote en drukke winkelstraat, waar je onder andere leuke souvenirs kunt kopen. Eten en drinken is hier vol op in de traditionele Spaanse restaurants. Een jongerenreis Callela wordt daarom ook gezien als perfecte bestemming voor leuke jongerenreizen!

Jongerenreis Calella

3 leuke promoties voor een jongerenreis naar Calella

Oasis Park Splash Calella Prijsvrij
Oasis Park Splash
€526.00
MedPlaya Hotel Santa Monica Calella Sunweb Zon (nl)
MedPlaya Hotel Santa Monica
€426.78
Hotel H-TOP Calella Palace - extra ingekocht Calella Sunweb Zon (nl)
Hotel H-TOP Calella Palace – extra ingekocht
€571.00

Wat kun je naast feesten en zonnen nog meer in Calella?

Een van de grootste waterpretparken van Europa ligt vlakbij Calella. In dit waterpark kun je genieten van kilometers lange glijbanen en relaxen op de ligweiden. Een bezoek aan de wereldstad Barcelona is ook mogelijk. In deze wereldstad kun je winkelen, eten, drinken en alle mooie bezienswaardigheden bekijken. In Calella kun je een boottocht maken met een Catamaran, duiken en een jeepsafari maken.

Het uitgaansleven van Calella

In Calella kun je helemaal los gaan in de verschillende discotheken en bars. Deze uitgaansgelegenheden zitten verspreid door heel Calella en bezorgen jou en je vrienden de ideale avond uit. Aan de bars op het strand kun je genieten van cocktails en bijkletsen met je vrienden. In totaal zijn er 7 grote discotheken. Ook kun je een avond uitgaan in Lloret de Mar, dat bekend staat om zijn spectaculaire nachtleven. Een biertje kost gemiddeld 2,50 euro in Calella en in Lloret de Mar kost een biertje gemiddeld 2 euro.

Uitgaansgelegenheden in Calella
1. The Frog
In deze bekende club worden geweldige feesten georganiseerd met uiteenlopende thema’s. In deze club wordt voornamelijk House muziek gedraaid.

2. Hans en Grietje feestcafé
Dit is het enige Nederlandse café in Calella. In dit café worden allerlei muziekstijlen gedraaid en is het altijd oer-Hollands gezellig.

3. Fun Factory
In deze discotheek kun je dansen in de openlucht en genieten van heerlijke cocktails.

4. Bora Bora
Dit is een cocktailbar met een groot terras en brede lounge banken.

5. Discotheek Oxygen
Deze discotheek is een van de nieuwste clubs van Calella en organiseert voornamelijk themafeesten.

JongerenreizenOnline.be - © 2024