• Vind alle soorten jongerenreizen
  • Vergelijk reizen van 5+ reisbureaus
Jongerenreis Blanes
Home » Jongerenreis Costa Brava » Jongerenreis Blanes

Jongerenreis Blanes

Het Spaanse Blanes is een geweldige bestemming voor jouw jongerenreis. In deze badplaats kun je uitgaan, zonnen en winkelen. In Blanes kun je feesten tot in de late uurtjes. Blanes heeft een groot zandstrand, waar je heerlijk kunt uitrusten. Deze jongerenreis Blanes zorgt voor een onvergetelijke ervaring en is een echte aanrader voor leeftijden van 16 tot en met 21 jaar.

Jongerenreis Blanes

Wat kun je allemaal doen in en om Blanes?

Vlakbij Blanes ligt het bruisende Lloret de Mar. Naast het uitgaan in Blanes, kun je hier ook genieten van het geweldige uitgaansleven. In de buurt van Blanes ligt een van de grootste waterpretparken van Europa. Een bezoek aan het waterpretpark is een aanrader voor een geweldig dagje weg met al je vrienden. Ook kun je een dag relaxen op een Catamaran. De wereldstad Barcelona mag niet worden overgeslagen. Winkelen, eten, drinken en cultuur kan allemaal in deze geweldige stad.

Discotheken, bars en clubs in Blanes

In Blanes kun je heerlijk genieten van het nachtleven. Blanes heeft twee grote discotheken, die voor een geweldige avond uit zorgen. Ook zijn er veel kroegen en worden er vette feesten georganiseerd. In Blanes kost een biertje ongeveer 2 euro.

Uitgaansgelegenheden in Blanes
1. Discotheek Arena
Deze discotheek bestaat uit een grote zaal, waar ongeveer 1100 mensen kunnen feesten en een kleinere zaal, waar ruim 400 mensen in passen. De muziekstijlen, die er gedraaid worden, zijn: House, top 40 en Latin.

2. Sala Vega
Deze grote discotheek richt zich vooral op het Nederlandse publiek. In deze discotheek komen regelmatig bekende Nederlandse artiesten langs voor een indrukwekkend optreden.

3.Club Essencia
Dit is een van de grootste clubs van Blanes. Dance en R&B zijn de meest gedraaide muziekstijlen.

4. Crowley’s
In deze Irish Pub hangt een geweldige sfeer en is het altijd een feestje.

5.De Boemel
In deze Nederlandse kroeg worden de grootste Nederlandse hits gedraaid en hangt een leuke en gezellige Hollandse sfeer.

6. Cheers
In dit Hollandse café kun je de hele dag genieten op het terras. Overdag kun je er heerlijk lunchen en ’s avonds genieten van een cocktail.

JongerenreizenOnline.be - © 2024