Beachmasters Jongerenreizen

Beachmasters is een jongerenmerk van het bedrijf Bizztravel. Beachmasters organiseert jongerenreizen en eindexamenreizen naar zonnige bestemmingen. Beachmasters zorgt al 15 jaar voor de vetste feestvakanties voor jongeren. Beachmasters weet alle ins en outs van de verschillende vakantiebestemmingen. Ook loopt er een Nederlandse crew rond op de vakantiebestemmingen.

Beachmasters jongerenreizen

Eindexamenreizen worden georganiseerd naar Bulgarije, Spanje, Griekenland en Portugal. Het aanbod jongerenreizen is naar maar liefst naar 12 landen. Er kan gekozen worden uit Bulgarije, Canarische eilanden, Italiƫ, Malta, Spanje, Griekenland, Frankrijk, Hongarije, Kroatiƫ, Portugal en Turkije.

Beachmasters biedt jongeren de beste partybestemmingen van Europa. De hotels en appartementen zijn altijd super voordelig. Ook beschikken deze hotels en appartementen over alle faciliteiten die jongeren willen hebben. De hotels en appartementen liggen dichtbij de uitgaansgelegenheden en liggen ook vaak nabij het strand.

Aanbieding


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.