Welke organisatie moet ik kiezen voor een jongerenreis?

23 februari, 2014 Geen reacties
Jongerenreizen reisorganisaties

Veel reisorganisaties bieden speciaal reizen aan voor jongeren. Deze reizen hebben bestemmingen over de hele wereld. GOGO, Gofun, Beachmasters en Xtravel zijn reisorganisaties die gespecialiseerd in jongerenreizen naar zomerse bestemmingen. Simbo is gespecialiseerd in vakantiekampen voor jongeren en Breakloose is gespecialiseerd in surfvakanties. Al deze reisorganisaties garanderen de laagste prijs, maar deze laagste prijs kun je het beste zelf uitzoeken door de prijzen te vergelijken.

x

Vergelijk direct alle Jongerenreizen

Vergelijk direct alle jongerenreizen aanbieders voor de goedkoopste jongerenvakanties.

GOGO

GOGO biedt jongerenreizen aan naar 26 zomerse bestemmingen ter wereld. De hotels en appartementen beschikken over vele faciliteiten en liggen vrijwel in het centrum van de badplaats. De reizen bij GOGO zijn op basis van logies. GOGO heeft ook een speciaal party pakket met een bbq, een kroegentocht en kortingen op eten, drinken en uitgaan. Ook heeft deze reisorganisaties een totally Summer met de vetste feesten op jouw bestemming. Op de verschillende bestemmingen is Nederlandse reisleiding aanwezig.

GoFun

GoFun biedt verschillende jongerenreizen aan naar zomerse bestemmingen in Europa. Deze reisorganisaties biedt appartementen of hotels met verschillende faciliteiten aan en de reizen zijn op basis van logies. Op de bestemming is altijd Nederlandse reisleiding aanwezig. Gofun organiseert op de bestemmingen verschillende activiteiten, zoals een kroegentocht.

Beachmasters

Beachmasters heeft jongerenreizen naar verschillende zomerse bestemmingen. De hotels en appartementenliggen in dichtbij alle uitgaansgelegenheden en beschikken over verschillende faciliteiten. De jongerenreis is op basis van logies en op de bestemmingen is Nederlandse reisleiding. Beachmasters organiseert op de bestemmingen kroegentochten, dagtochten, clubtours en beachparty’s. Via Beachmasters kun je korting krijgen bij verschillende winkels en restaurants of gratis toegang tot een discotheek.

Xtravel

X-travel organiseert jongerenreizen naar acht landen in Europa. Bij X-travel kunnen jongeren kiezen uit een verblijf in een hotel, een appartement of een vakantiehuis. Op de bestemmingen is Nederlandse reisleiding aanwezig en worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een citytrip, een beachparty of een kroegentocht.

Simbo

Simbo organiseert vakantiekampen voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar. Simbo reist af naar 15 landen. Jongeren kunnen op strandvakantie, wintersport, wandelvakantie of een watersportvakanties. Het vervoer, de activiteiten en het verblijf worden geregeld door Simbo. De reizen worden begeleid door erkende Nederlandse reisleiding.

Breakloose

Breakloose organiseert surfvakanties in Frankrijk en Spanje voor jongeren. Tijdens de reis logeer je in een tent of een villa en de reis is op basis van logies of half pension. Het vervoer naar de bestemmingen kan zelf gekozen worden. De reizen van Breakloose zijn speciaal voor groepen en garanderen sportiviteit.

Over ons: Jongerenreizen Online

Jongerenreizen Online is een website boordevol informatie over verschillende jongerenreizen naar verschillende bestemmingen in Belgie. Op onze website presenteren wij alle aanbieders waardoor informatie en vergelijken bijeen komt. Kortom: Een jongerenreis start bij Jongerenreizen Online!

Plaats een reactie

*
*


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.