skivakantie val thorens

Skivakantie Val Thorens

Val Thorens is een fantastische winterbestemming voor jongeren. Ook is dit het hoogst gelegen wintersportdorp van heel Europa. Een skivakantie naar Val Thorens is een garantie voor sneeuwzekerheid!

Per jaar komen er in de winter wel meer dan 2 miljoen toeristen naar Val Thorens. Ook is Val Thorens zeer populair onder de Nederlanders, jaarlijks komen duizenden Nederlanders naar de Dutchweek, om hier uitgebreid Koningsdag te vieren. Ook heeft Val Thorens een fantastisch dorp met een groot aantal apres ski hutten.

De goedkoopste aanbieders voor een Skivakantie naar Val Thorens

[sc:wintersport]

De pistes in Val Thorens

Er zijn talloze pistes in Val Thorens, hier kun je fantastisch skiën of snowboarden. Het gebied bied je 68 afdalingen met 140 kilometer pistes. Ook kun je gebruik maken van verschillende skiliften in het gebied, zodat je na een afdaling snel weer boven bent!

Pistes info

Groen(Beginners) – 10
Blauw (Normaal) – 28
Rood (Gevorderd) – 26

Val Thorens is een prima skigebied voor zowel beginnende als gevorderden wintersporters. Zo kun je tijdens je skivakantie Val Thorens genieten van 10 groene pistes, 28 blauwe pistes en 26 rode pistes voor de gevorderden snowboarders of skiërs. Het voordeel van Val Thorens is dat er ook veel lessen gegeven worden, deze kun je eventueel voor of tijdens je reis bijboeken.

Après-skiën in de wintersportplaats

Het uitgaansleven van Val Thorens wordt door veel jongeren en zelfs volwassenen als zeer gezellig ervaren. De wintersportplaats heeft een groot aantal Après-ski bars. Zelfs het grote Nederlandse radiostation Veronica heeft een eigen bar geopend, hier worden elke week veel feesten georganiseerd, ook komen er veel bekende Nederlanders. Je zult in deze bar veel Nederlands sprekende wintersporters vinden.


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.