Simbo Jongerenreizen

Vakantiekampen voor kinderen en jongeren zijn de specialiteit van Simbo. Simbo heeft een groot aanbod aan jongerenreizen. Simbo organiseert al meer van 101 jaar vakantiekampen. Alle vakanties van Simbo worden begeleid door erkende reisleiders, die passen bij de leeftijd. Simbo heeft een goede prijs en kwaliteit verhouding.
Simbo jongerenreizen
Simbo heeft vakanties voor kinderen tussen de 4 en de 10 jaar. Voor deze kinderen worden dagkampen, gamekampen, sportkampen, actieve vakanties en meidenkampen georganiseerd.

Voor de jeugd van 10 tot 16 jaar heeft Simbo ook een speciaal progamma. Voor de jeugd worden actieve vakanties, wintersportvakanties en taalkampen georganiseerd. Simbo tijdens de vakanties gericht op wat de jeugd van die leeftijd wilt. Ook voor deze vakanties kan gekozen worden tussen een aantal landen.

Zelfs voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar organiseert Simbo reizen. Jongeren kunnen op wintersportvakantie, watersportvakantie, strandvakantie of wandelvakantie. Ook kunnen jongen op interrail gaan of op taalvakantie. De jongerenvakanties worden georganiseerd naar ruim 15 landen.

Aanbieding


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.