Jongerenreis Sunny Beach

Jongerenreis Sunny Beach

Het Bulgaarse Sunny Beach is op dit moment de place to be. In Sunny Beach kun je uitgaan tot in de late uurtjes en zonnen aan de prachtige Zwarte Zee. De hotels zijn gloednieuw en de stranden zijn goed onderhouden. In Sunny beach zijn ook veel restaurants, winkels en souvenirwinkels. De prijzen in Sunny Beach zijn nog niet hoog, waardoor je een relatief goedkope vakantie kunt hebben! De jongerenreis Sunny Beach zorgt voor een onvergetelijke week.

Jongerenreizen naar Sunny Beach vergelijk

x

Vergelijk direct alle Jongerenreizen

Vergelijk direct alle jongerenreizen aanbieders voor de goedkoopste jongerenvakanties.

Uitgaan in Sunny Beach

In Sunny Beach zijn veel leuke uitgaansgelegenheden, zoals kroegen en discotheken. Ook worden Nederlandse kroegentochten georganiseerd, strandfeesten, Hollandse avonden en vaart er een groot partyschip langs de kust. Een biertje kost 1,50!

De leukste uitgaansgelegenheden Sunny Beach

1. Heineken House
Deze feestkroeg serveert Hollandse snacks en een koud Heineken biertje. In deze kroeg worden verschillende muziekstijlen gedraaid, voor iedere bezoeker wat wils dus.

2. Club Orange
Deze populaire discotheek heeft twee zalen, waarvan een zaal helemaal in het oranje is. In deze club wordt vooral house en Urban gedraaid.

3. Den Glade Viking
De place to be in Sunny Beach. In deze Zweedse club is een grote zaal en een lounge. In totaal kunnen ongeveer 3000 mensen in de club. Deze discotheek heeft als slogan: ‘The only place where it’s allowed to dance naked on the bar’. Het is gegarandeerd een feest in deze discotheek.

4. Revolution
Revolution is een van de bekendste en modernste clubs van Sunny Beach. Internationale en Nederlandse DJ’s draaien hier vaak de leukste platen.

5. Iceberg
In deze club staan vooral House en Urban muziek centraal. Iceberg heeft meerdere zalen en een aantal zalen zijn zelfs ondergronds. Er komen veel internationale DJ’s op bezoek.

6. Mexo Beach bar
Deze cocktailbar is gevestigd aan het strand van Sunny Beach. ’s Avonds kun je hier genieten van een drankje, een muziekje en de vuurwerkshows.

Excursies in Sunny Beach

Naast uitgaan, kun je genoeg andere dingen beleven in Sunny Beach. Er worden cruises georganiseerd over de Zwarte Zee. Tijdens deze cruises kun je lekker uitrusten van het uitgaan, zwemmen en snorkelen. Ook kan een jeepsafari worden gemaakt of kun je duiken in de Zwarte Zee. Een dag winkelen en rondlopen in Istanbul is ook geweldig uitje.


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.