Jongerenreis Costa Brava

Jongerenreis Costa Brava

De Costa Brava is een populair gebied voor jongeren aan de Spaanse kust. In dit gebied zitten geweldige bestemmingen voor jouw jongerenreis. De bekendste bestemmingen van de Costa Brava zijn: Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar en Calella. Al deze badplaatsen hebben een bruisend nachtleven, prachtige zandstranden en mooie hotels. Ook kun je er heerlijk eten, drinken en relaxen samen met je vrienden. Een jongerenreis naar de Costa Brava heeft voor ieder wat wils.

Jongerenreizen Costa Brava vergelijken

x

Vergelijk direct alle Jongerenreizen

Vergelijk direct alle jongerenreizen aanbieders voor de goedkoopste jongerenvakanties.

Wat kun je doen tijdens jouw reis naar de Spaanse Costa Brava?

In de Costa Brava kun je allerlei excursies doen samen met je vrienden. Zo kan je een bezoek brengen aan de wereldstad Barcelona. Ook kun je boottochten maken op een Cruiseschip en op een Catamaran. In de Costa Brava is een groot waterpark met zwembaden, spectaculaire glijbanen en kun je ontspannen in de ligweiden.

De steden in de Costa Brava

Lloret de Mar
Lloret de mar staat bekend om zijn geweldige uitgaansleven. In het centrum zitten meer dan 400 restaurants, kroegen en discotheken. In Lloret de Mar kun je bijkomen op verschillende stranden, cocktails drinken op een terras en lekker eten in een van de vele restaurants.

Blanes
In Blanes kun je uitgaan, zonnen, zwemmen en winkelen. In Blanes heb je twee grote discotheken en veel kroegen. Ook kun je samen met je vrienden een avond uitgaan in Lloret de Mar. Deze combinatie zorgt voor een extra bruisende jongerenreis.

Malgrat de Mar
In Malgrat de Mar zitten leuke kroegen en geweldige discotheken en kun je dus feesten tot in de late uurtjes. Na het uitgaan, kun je bijkomen en zonnen op het strand. Ook zijn er veel winkels en restaurants in Malgrat de Mar.

Calella
Een van de mooiste stranden van de Spaanse kust ligt in Calella. In Calella kun je stappen in de verschillende bars en discotheken. Deze bars en discotheken zitten door de hele stad verspreid. Ook kun je heerlijk eten in Spaanse restaurants en souvenirs kopen in de drukke winkelstraat.


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.