GOFun jongerenreizen

GOFun is al 5 jaar de goedkoopste in jongerenreizen. GOFun heeft een ruim aanbod in vliegvakanties, examenreizen en busreizen. GOFun heeft 100% de laagste prijsgarantie en zorgt voor 200% een feestvakantie.

Bij GOFun kan er gekozen worden uit een hotel, een appartement, een hostel of een camping. GOFun biedt vliegvakanties aan naar Portugal, Bulgarije, Griekenland, Spanje en Turkije en eindexamenreizen naar Bulgarije, Griekenland en Spanje. Busreizen worden georganiseerd naar Frankrijk, Spanje en Italiƫ. Jongeren kunnen bij GOFun ook binnen Nederland blijven. GOFun biedt reizen aan naar Terschelling en Texel. GOFun organiseert de leukste activititeiten op de verschillende bestemmingen, zoals duiken, een kroegentocht of een schuimparty.

Bij GOFun kan zelf de reisduur van de vakantie gekozen worden. Er kan gekozen worden uit een 8, 9, 10, 11, 12 of een 15 daagse vakantie. De accommodaties van GOFun zijn goed verzorgd en beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn voor een geweldige vakantie. Ook zitten de accommodaties op leuke locaties, dichtbij het uitgaansgebied of het strand. De jongerenvakanties zijn op basis van logies. GOFun biedt een speciaal groepsvoordeel aan voor jongeren die op vakantie willen met een groep van meer dan acht personen.


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.