Een actieve jongerenreis of een feestvakantie?

23 april, 2014 Geen reacties
Actieve jongerenreis of feestvakantie

Je kunt kiezen tussen twee verschillende vakanties, namelijk een actieve jongerenreis of een feestvakantie. Veel reisorganisaties organiseren deze reizen voor jongeren. Sommige reisorganisaties zijn gespecialiseerd in actieve jongerenreizen en sommige zijn gespecialiseerd in feestvakanties. Er zijn veel mogelijkheden voor de verschillende soorten reizen, waardoor er voor ieder wat wils is. De reizen worden zowel in de zomer als in de winter georganiseerd.

Vergelijk direct je favoriete jongerenreizen aanbieders

x

Vergelijk direct alle Jongerenreizen

Vergelijk direct alle jongerenreizen aanbieders voor de goedkoopste jongerenvakanties.

Het leukste aan een feestvakantie

Tijdens deze feestvakantie kun je uitgaan en uitrusten op verschillende feestbestemmingen in Europa. De reizen worden georganiseerd naar Spanje, Griekenland, Italië, Bulgarije en Turkije. Tot in de late uurtjes kan op deze bestemmingen gefeest worden en uitrusten kan bij het zwembad of op het strand. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om andere activiteiten te doen samen met vrienden. Tijdens deze reis zijn op alle bestemmingen Nederlandse reisorganisaties aanwezig, die activiteiten organiseren. Aan de feestvakanties zit geen leeftijd verbonden. De reizen zijn in groepsverband, maar deze groepen kun je zelf samenstellen met je vrienden. De feestvakantie duurt 8 tot 15 dagen. Op een feestvakantie verblijf je in een hotel of appartement en deze zijn van alle gemakken voorzien.

De activiteiten tijdens een actieve jongerenreis

Tijdens een actieve jongerenreis ga je samen met andere jongeren ergens ter wereld op avontuur. Zo kun je gaan skiën in Frankrijk, een jungletocht maken in een tropisch regenwoud in Azië, een berg beklimmen in Nepal of zeilen in Engeland. Sommige reizen zijn een ware uitdaging, bijvoorbeeld het berg beklimmen of een een jungletocht. Deze actieve vakantie zijn bedoeld voor jongeren tussen de 18 en de 30 jaar en al deze reizen zijn in groepsverband, die je niet zelf kunt samenstellen. De actieve jongerenreizen duren rond de 12 dagen, de activiteiten zijn inbegrepen en op deze reis is Nederlandse reisleiding aanwezig. Tijdens de reis verblijf je of in een hotel, of een tent of een Gîtes.

Over ons: Jongerenreizen Online

Jongerenreizen Online is een website boordevol informatie over verschillende jongerenreizen naar verschillende bestemmingen in Belgie. Op onze website presenteren wij alle aanbieders waardoor informatie en vergelijken bijeen komt. Kortom: Een jongerenreis start bij Jongerenreizen Online!

Plaats een reactie

*
*


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.