Corendon Vakanties

Corendon is een nog jonge touroperator, die gestart is als specialist in reizen naar Turkse bestemmingen, maar inmiddels organiseert Corendon reizen naar meer dan dertien landen. Op het programma staan het hele door reizen naar de zon, evenals rondreizen en golfvakanties. Uiteraard kun je er ook terecht voor te gekke jongerenreizen!

Corendon

Gekozen kan worden uit vakanties naar onder andere Turkije, Tunesiƫ, Spanje, Egypte, CuraƧao en Marokko. Er kan vertrokken worden vanaf Schiphol, Eindhoven, Maastricht, Groningen en Brussel.

Corendon biedt vakanties aan van 3 dagen tot 2 weken. Alle vakanties kunnen op basis van logies, half pension en all inclusieve. Corendon staat garant voor mooie en verzorgde appartementen en hotels op locaties dicht in de buurt van attracties en winkel- en uitgaansgelegenheden. Corendon is aangesloten bij het SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds.

Aanbieding


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.