Breakloose

Breakloose is onderdeel van de reisorganisatie Flowtrack. Flowtrack is gespecialiseerd in sportieve vakanties. Jongeren kunnen gaan skiën, snowboarden, mountainbiken en surfen. Flowtrack is al jaren de beste reisorganisatie voor sportieve vakanties. Breakloose is gespecialiseerd in surfvakanties voor jongeren en studenten.

De surfvakanties worden georganiseerd naar Frankrijk en Spanje. De reizen die geboekt worden bij Breakloose zijn inclusief vervoer en verblijf. Het vervoer is per bus, maar voor eigen vervoer kan ook gekozen worden. Tijdens de reis wordt gelogeerd in een bungalowtent van drie tot vier personen of strBreakloose andchalets en villa’s van vier tot tien personen. De bungalowtenten en strandchalets zijn van alle gemakken voorzien. De accommodaties van de surfvakanties liggen in de buurt van het strand of de duinen. Ook beschikken ze over een zwembad en zijn in de buurt van winkels. Breakloose verzorgt 10- en 17 daagse reizen naar de verschillende surfbestemmingen.

Breakloose organiseert speciaal voor groepen surfvakanties. Deze groepen kunnen bestaan uit verschillende vakantiegangers, dus nieuwe vrienden maken, of bestaan uit je eigen vriendengroep. De groepen krijgen een geheel verzorgde en gegarandeert sportieve vakantie aangeboden. Natuurlijk elke dag surfen, maar ook zwemmen, zonnen en varen. Tijdens de vakantie kan ook lekker gerelaxt worden. Voor shoppen en uitgaan wordt ruimte gemaakt. Op het kamp kan materiaal geleend worden, zoals een longboard of een volleybalnet. De kampen van Breakloose kunnen geboekt worden op basis van puur alleen de reis of inclusief logies of half pension.

Aanbieding


x

Vergelijk de prijzen van deze Jongerenreis

Hieronder vind je een overzicht met alle aanbieders voor een jongerenreis. Klik op het logo van de aanbieder om direct naar de aanbiedingen pagina te navigeren.